Teamcoaching en teambuildingsprogramma'sTeamscan Performability Scan, MBTI en Belbin Organisatieonderzoek Teamontwikkeling voor teamleiders

Teams

Teams zijn de spil van elke organisatie. Het werken in teams is geen doel op zich maar een noodzakelijke manier om tot goede dienstverlening aan klanten te komen. Succesvol werken in teams vraagt van de medewerkers en de managers een aantal vaardigheden en een bereidheid van elkaar te leren. Aan die vaardigheden wordt vaak voorbijgegaan, of ze worden als vanzelfsprekend aanwezig verondersteld. Niets is minder waar. Gelukkig zijn deze vaardigheden goed te trainen en te ontwikkelen. Zo zorgt succesvolle samenwerking in teams voor goede teamprestaties en een waardevolle bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.

Samenwerking is geen doel op zichzelf. Het is een middel; nodig voor een goede dienstverlening of om een goed eindproduct te maken. Graag helpen wij u om de samenwerking binnen uw team onder de loep te nemen en de teamprestaties te verbeteren. Wij hanteren hiervoor de volgende methoden:

• Teamcoaching en teambuildingsprogramma’s
• Teamscan
• Performability Scan, MBTI en Belbin
• Organisatieonderzoek
• Teamontwikkeling voor teamleiders

Wilt u meer weten over teams? Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs via
020 – 528 7322 of stuur een e-mail.