Teamcoaching en teambuildingsprogramma'sTeamscan Performability Scan, MBTI en Belbin Organisatieonderzoek Teamontwikkeling voor teamleiders

Teamontwikkeling voor teamleiders

We bieden verschillende programma’s voor direct-leidinggevenden aan. Deze trainingen zijn bedoeld voor teamleiders die meer uit hun team en uit zichzelf willen halen. Bij de ontwikkeling van je team staan je allerlei instrumenten ten dienste. Het belangrijkste instrument ben je echter zelf. Als leidinggevende ga je de teamleden voor in het avontuur dat teamontwikkeling heet. De teamleden luisteren niet naar je woorden maar kijken naar je gedrag. Ben je je bewust van gedrag, je stijl en wat daarvan de invloed is op anderen? Ontdek wat je makkelijk afgaat en waar je juist tegenop ziet.

Probeer jezelf niet te veranderen door je te richten op wat nog niet goed gaat, maar leg je juist toe op waar je goed in bent. In opdrachten die je tussen de trainingsdagen door uitvoert pas je je inzichten en de instrumenten van de teamscan toe op je eigen team. De programma’s zijn sterk interactief, waarbij iedereen wordt aangemoedigd de eigen ervaringen te delen met de andere deelnemers. Ook ludieke onderdelen ontbreken niet, wat het tot een leerzaam én bijzonder programma maakt!

Pdf Hoe laat ik mijn teamleden écht samenwerken?

Wilt u meer weten over teams? Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs via
020 – 528 7322 of stuur een e-mail.