Regie bij verandering     Duurzame Inzetbaarheid/LoopbaanmobiliteitaIndividuele coachingWorkshop Opnieuw Koers Bepalen

Veranderen

Een organisatie verander je door de medewerkers in beweging te brengen. Of nog liever doordat ze zelf in beweging komen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het eindresultaat, mits hij of zij de kans krijgt het verschil te maken en het nut inziet.

Veranderen gebeurt niet door alles op zijn kop te zetten en alle structuren over boord te gooien. Veranderingen komen van binnenuit. Worden gedreven door de wil tot veranderen en vanuit het gevoel dat het beter kan. Het begint vaak klein en onopvallend, een leider of klein team dat de zaken anders oppakt, zonder tromgeroffel maar als inspiratiebron voor anderen.

Voor veranderen zijn moed, visie en doorzettingsvermogen nodig. Upstream Consulting begeleidt organisaties en directieteams wanneer zij willen veranderen. Wij doen dit vanuit de visie dat veranderen vandaag nog begint en dat iedereen daaraan een bijdrage kan leveren. Niet in woorden maar door te laten zien dat het anders kan. Niet 'ieder voor zich' maar door in teams de nieuwe werkwijze eigen te maken. Gestuurd door visie en gedreven door passie. De passie om er samen iets moois van te maken.

Bij verandering kunnen we het volgende voor u betekenen:

Regie bij verandering
Persoonlijke verandering
Workshop Opnieuw Koers Bepalen

Wilt u meer weten over veranderen? Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs via
020 – 528 7322 of stuur een e-mail.