Regie bij veranderingDuurzame Inzetbaarheid/LoopbaanmobiliteitaIndividuele coachingWorkshop Opnieuw Koers Bepalen

Workshop Opnieuw Koers Bepalen

Neem deel aan het traject 'Bepaal opnieuw je koers!' van Upstream Consulting

Je bent een professional op je eigen vakgebied. Je hebt je sporen inmiddels verdiend en je weet waarin jij je onderscheidt van anderen. Geen reden tot klagen, maar toch knaagt er wat. Zou er niet ergens een baan zijn die meer recht doet aan je idealen of kwaliteiten? Het kan ook zijn dat je gedwongen bent na te denken over ander werk, als gevolg van een reorganisatie. Een oplossing wordt aangedragen, maar wat wil je eigenlijk zelf? Natuurlijk moet je zelf de antwoorden op deze vragen vinden.

Wij hebben dit programma opgezet vanuit de overtuiging dat het oplossen van deze vragen in een groep leidt tot meer persoonlijk inzicht. Natuurlijk moeten deelnemers zelf de antwoorden op deze vragen vinden, maar het ontwikkelingstraject Bepaal opnieuw je koers! helpt daarbij. Samen met twee ervaren begeleiders en de andere deelnemers aan het traject krijgt men stap voor stap duidelijkheid over de koers die men wil varen. Het vraagt van deelnemers de nodige zelfkennis en vraagt een ontdekkende houding. Het programma geeft deelnemers inzicht in wie ze zijn en wat ze willen.

Het eerste blok heeft als thema 'Dit ben ik', het tweede blok 'Dit wil ik' en het derde blok 'Dit ga ik doen'. Naast de twee vaste begeleiders zort een aantal gastdocenten voor bijzondere workshops. Tussen de blokken coachen de deelnemers elkaar. Je vormt een duo met één van de andere deelnemers en steunt elkaar bij het realiseren van je doelen. Ook heeft iedere deelnemer een individueel gesprek met één van de begeleiders gedurende het traject.

Deelname aan het programma (2017-2018) kost € 2.950,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief een intakegesprek, alle programmaonderdelen (6 dagen, verdeeld in 3 blokken) en een individueel coachingsgesprek. De verblijfskosten worden apart in rekening gebracht en bedragen circa € 325,-.  

Upstream Consulting biedt ook een Inspiratiedag (2017-2018) aan. Door deel te nemen aan de inspiratiedag neem je de tijd om je te richten op je eigen leven en ambities. Deelname aan de inspiratiedag kost € 495,- (excl. BTW).

Voor meer informatie kan je ons bereiken via 020 - 528 7322 of info@upstreamconsulting.nl. Je kunt ook via ons kantoor contact opnemen met Dennis Boutkan of Jouko van der Mast. Meld je nu aan voor één van de workshops via het inschrijfformulier.

LET OP; voor particulieren geldt een ander tarief, bel ons.

Folder Inspiratiedag Bepaal opnieuw je koers!