Dennis BoutkanJouko van der Mast    Ben Kuipers Wilma Roelfsema     Matthijs Visser

Over ons

Upstream Consulting is medio 2000 opgericht door Dennis Boutkan en Jouko van der Mast. Onze expertise is het gezond maken en houden van organisaties. Wij zijn een netwerkorganisatie en werken samen met associates en freelancers. Wij werken landelijk en zijn gevestigd in Amsterdam.

Zoals de naam Upstream Consulting al aangeeft, schuwen we het niet tegen de stroom in te zwemmen. Niet om tegendraads of eigenwijs te zijn, maar als uitnodiging om het nieuwe te verkennen en het oude te verlaten. Met slechts één doel: een inspirerende én prestatiegerichte omgeving met elkaar te realiseren.

Upstream Consulting bestaat uit Dennis Boutkan (adviseur en eigenaar) en Jouko van der Mast als associate partner. Ook werken we nauw samen met een tweetal associates: Ben Kuipers en Wilma Roelfsema en adviseur Matthijs Visser.

Natuurlijk maken we ook deel uit van verschillende netwerken van professionals. Sinds 2006 maken we deel uit van het internationale Performability netwerk. In 2013 is Upstream Consulting lid geworden van Mercurio Coop, een cooperatie van zelfstandig werkende professionals met brede expertise. Daarnaast maken we deel uit van Workbooster, een netwerk van consultants rondom duurzame inzetbaarheid.

Maak kennis met:

• Dennis Boutkan
Jouko van der Mast

• Ben Kuipers

• Wilma Roelfsema

• Matthijs Visser